Vážení zákaznici z důvodu dovolené  v době od 26.6.2023 do 10.7.2023 nebudeme moci vyřizovat Vaše objednávky děkujeme za pochopení.

BRETBACH - BIO Chlorella A+, zelený čaj a Mladý ječmen
cap BRETBACHhead_tophead_long


Pěstování chlorelly

jiznitaiwanChlorella se začala pěstovat v polovině minulého století. Způsob, jakým se pěstuje, se dá rozdělit na venkovní a vnitřní. První způsob počítá s přírodními podmínkami. Chlorella se pěstuje ve velkých otevřených nádržích. Za neustálého promíchávání se přidává oxid uhličitý. Dalšími důležitými faktory pro vypěstování té nejkvalitnější chlorelly jsou:

pool
  • vložení kvalitních prvotních kmenů,
  • doplňování čisté přírodní pramenité vody,
  • čisté ovzduší a dostatek slunečního světla.

Druhý způsob je založen na vytváření vhodných podmínek pro růst chlorelly ve vnitřních prostorách pěstírny. Zatím nejsou známy přednosti tohoto pěstování. Má spíše nevýhody, protože je potřeba použít umělý zdroj světla, a to se projevuje její nižší kvalitou i za předpokladu, že jsou zajištěny další podmínky, jako je čistá nekontaminovaná voda bohatá na minerály a kvalitní čisté ovzduší.

« studium chlorelly | zpracování chlorelly »
Copyright © 2006 PROBACH, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. All rights reserved